De deelnemende vendoren:

Ook dit jaar organiseren we het Axle-IT event. Het centrale thema van dit event is “Optimaliseer en beveilig de digitale user experience”.

Dit event zal plaatsvinden op dinsdag 27 september van 10:00 t/m 17:00 op de KNVB campus in Zeist. Tijdens deze dag zullen wij je via centrale sessies, maar ook diversen break-out sessies, gaan voorzien van het laatste nieuws.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

– Work from every where

– Digital User Experience Monitoring

– Security Awareness

– Phishing

– Dark & Deep web scanning

– Windows Defender & Sentinel management

– Data loss protection

– 3rd party Patch Management

– Roadmap updates

– Performance monitoring

Programma:

10:00 – 10:30 Ontvangst met koffie en gebak

10:30 – 11:10 Centrale sessie Axle-IT

11:10 – 11:20 Koffie break

11:20 – 11:45 Breakout sessies 1 & 2

11:50 – 12:15 Breakout sessies 3 & 4

12:15 – 13:15 Lunch/Infomarkt

13:20 – 13:45 Breakout sessies 5 & 6

13:50 – 14:15 Breakout sessies 7 & 8

14:20– 15:00 Infomarkt

15:05 – 15:30 Breakout sessies 9 & 10

15:35 – 15:45 Centrale sessie (samenvatting + winactie)

15:45 – 17:00 Borrel

Sessies:

Het grootste deel van datalekken en cybersecurity aanvallen loopt tegenwoordig via de user. Deze wordt op allerlei manieren verleidt om een actie te ondernemen die de hackers toegang geeft. De tijd van overduidelijke fouten in phishing emails is voorbij. En email is ook niet meer het enige phishing medium. In deze sessie gaan we in op de verschillende phishing technieken en de mogelijkheden je eindgebruiker hiertegen te beschermen.

In 2026 zullen minstens 60% van IT leiders “Digital Experience Monitoring” inzetten om de tevredenheid van de eindgebruiker over zijn werkplek, applicaties en diensten te meten vanuit het oogpunt van die eindgebruiker. In 2021 was dit minder dan 20%! We laten je zien hoe deze transformatie verloopt, wat nu al mogelijk is en hoe je self-healing en self-secure kan gebruiken om deze experience te verbeteren!

Het dark web… Een deel van het internet waar de meesten van ons zich niet snel zullen begeven. Vanuit een security oogpunt is dit deel juist echter enorm interessant. Gelekte username/password combinaties, gestolen informatie, bedrijfstemplates of zelfs hele gekopieerde bedrijfswebsites, een kleine greep op wat we met onze SAGA searchengine op het dark web tegenkomen. Of wordt er over je organisatie gepraat op dark web fora? Met deze kennis kunnen snel maatregelen getroffen worden om security gaten te dichten, mensen te informeren en voorzorgsmaatregelen te treffen. Nu actueler dan ooit!

Is Workspace management nog steeds relevant in de tijden van modern management en Windows 11? Wat is de toekomst van het meest gebruikte Ivanti product in de Benelux. Ivanti Workspace Control? Ivanti praat je in deze interactieve sessie bij over recente en toekomstige ontwikkelingen en gaat graag in op vragen en opmerkingen!

Hoe snel wist jij op welke systemen de Log4J vulnerability van toepassing was? En dan is Log4j nog maar 1 van de vele voorbeelden van vulnerabilities waar we tegenwoordig dagelijks mee te maken hebben. In deze sessie gaan we dieper in op het ontdekken van deze vulnerabilities binnen je netwerk, op je netwerkcomponenten die via internet zichtbaar zijn en op de componenten die op internet leven, zoals je website of SaaS applicaties.

Meten is weten. Deze aloude wijsheid geldt nog steeds, zeker in het IT tijdperk waarin we ons nu bevinden. Onder andere de opkomst van SaaS en IOT en de afhankelijkheid hiervan op de productiviteit van je organisatie maakt het steeds belangrijker om de stabiliteit en performance van alle componenten binnen je netwerk te meten. Vervolgens wil je op tijd waarschuwingen krijgen zodat je op tijd in kan grijpen als er iets mis dreigt te gaan.

Windows Defender en de andere security mogelijkheden binnen het Microsoft portfolio hebben de afgelopen paar jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt en worden door steeds meer organisaties ingezet. In deze sessie bekijken we hoe je deze producten nog beter kunt managen en hoe je er op kunt rapporteren. Daarnaast zie je hoe Tanium aanvullend is met functionaliteit die ontbreekt op het Microsoft Platform.

De kracht van het geheel is vaak meer dan de som van de individuele onderdelen. Dat geldt zeker voor security. In deze sessie maak je kennis met de XDR Alliance. 4 producten, SentinelOne (EDR), Netskope (SASE), Extrahop (NDR) en Exabeam (SIEM) die door samenwerking de krachtigste XDR oplossing kunnen bieden.

Elke 11 seconden vindt er een ransomware aanval plaats. Het is een werkelijkheid waar we mee moeten leven en ons tegen moeten wapenen. Tijdens deze sessie praten we je bij over de verschillende technieken achter de ransomware, de methodes die gebruikt worden om het te verspreiden en hoe hackers te werk gaan als ze eenmaal binnen zijn.

Zoals elk jaar gebeurd er weer genoeg binnen Ivanti Endpoint en Patch Management, zowel on-premise als binnen het Neurons SaaS platform. In deze interactieve sessie praten we je bij over de laatste ontwikkelingen en is er de mogelijkheid om vragen te stellen over Ivanti Endpoint en Patch Management.

Route:

De KNVB Campus ligt centraal in het land, tussen snelwegen A28 en A12, in de bossen bij Zeist. Met de auto eenvoudig te bereiken en voorzien van voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vanaf de A12

+ Afrit 20 Zeist / Driebergen, afslaan naar Zeist.

+ Volg in Zeist de borden KNVB Campus (richting Woudenberg).

+ De hoofdingang van de KNVB Campus is aan de rechterhand.

Vanaf de A28

+ Afrit 3 Zeist-Oost / Den Dolder.

+ Volg de borden Zeist-Kerkenbosch.

+ De hoofdingang van de KNVB Campus is aan de rechterhand.

Parkeren

+ Op het terrein is de ingang naar P1 direct na de entree rechts naar beneden.

+ Wanneer P1 vol is, kan er aan de overkant van de provinciale weg worden geparkeerd, bij de sportvelden, op P3.

+ Volg de KNVB bordjes “Trainingscentrum” en je wandelt zo het gebouw binnen.

Openbaar Vervoer

+ Vanaf station Driebergen/Zeist gaat buslijn 381 op doordeweeksen dagen naar de KNVB Campus.

+ Let op: 9292 adviseert soms ook buslijn 43. Dit is echter nog 20 minuten lopen.

+ Met OV-fiets is het ongeveer 15 minuten fietsen vanaf het station naar de KNVB Campus.