In het nieuwe jaar gaat Axle-IT een samenwerking aan met het Zweedse Outpost24: www.outpost24.com.
Outpost24 is een snelgroeiende en toonaangevende Europese specialist van full stack vulnerability assessment-oplossingen in de volgende focusgebieden:

  • Application Security: dynamic application security testing; pen testing as a service; application Security Testing for the future.
  • External & Internal Network Security; PCI Compliance.
  • Cloud Security.

In de Forrester Wave Q4 2019 wordt Outpost24 gezien als Challenger voor Vulnerabilty Risk Management.

De samenwerking en partnership zal zich m.n. toespitsen op het Network Security domein. De onafhankelijke Outpost24 assessments en hun rapportages in dit deelgebied sluiten perfect aan op de toonaangevende patchmanagement- en de application control-oplossing die Axle-IT organisaties biedt met Ivanti Security Controls. Met Security Controls vereenvoudigen organisaties hun beveiligingsbeleid door ondersteunende preventie-, detectie- en responstechnieken efficiënt en effectief te integreren en te automatiseren.

Op basis van de Outpost24 Vulnerability scanning kunnen kwetsbaarheden in het netwerk-domein doorlopend worden gerapporteerd en geprioriteerd, en kunnen deze door out-of-the box integratie en process-automation gekoppeld worden als aanvulling op Security Controls. Deze integratie tussen Ivanti en Outpost24 is een unieke ontwikkeling vanuit Axle-IT, waarmee de security gap tussen inventory management en patchmanagement maximaal gedicht wordt.

Over Outpost24

Outpost24 (2001) is een toonaangevende cyber assessment organisatie die zich specifiek toelegt om klanten maximale waarde te laten halen uit investeringen in zich steeds verder ontwikkelende technologieën. Door het goed benutten van het Outpost24 full-stack security-services portfolio, bieden zij hun klanten de mogelijkheid om hun beveiligingspositie, met weinig inspanningen, doorlopend te blijven verbeteren. Meer dan 2,000 klanten in meer dan 40 landen over de wereld vertrouwen op Outpost24 om hun devices, netwerken, applicaties, cloud- en containeromgevingen te benaderen om daarmee doorlopend compliance statussen te kunnen rapporteren. Outpost24 is actief in de volgende sectoren: Financiële markten, Overheid, Gezondheidszorg, Retail, Telecommunicatie en Industrie.

Over Axle-IT

Met twintig jaar ervaring als expert op het gebied van Unified Endpoint-, Security- en IT Service Management heeft Axle-IT alle kennis en kunde in huis om moeilijke IT-processen makkelijker en efficiënter te maken. Daarbij wordt snel, to-the-point, en service- en oplossingsgericht gewerkt. Axle-IT gaat daarin voor een persoonlijke benadering, kwaliteit en pragmatische aanpak, die is afgestemd op haalbaarheid en budgetuitgangspunten. Naast het partnership met Outpost24, werkt Axle-IT o.m. samen met: Ivanti (Unified IT Management); TOPdesk (Service Management); Avanite (Web Data Management); SentinelOne (Endpoint Security) en Paessler (Network Monitoring).

Maak een afspraak!