Sales (max 40 uur, kantoor Vianen / Thuiswerken)

Weet jij altijd precies waar de klant behoefte aan heeft? Is verkopen voor jou een sport? Dan ben jij de sales die Axle-IT zoekt.

Wat wordt er als Sales van je verwacht?

Als sales bij Axle-IT bouw je samen met jouw collega’s een klantenportefeuille op. Daarvoor pak je dagelijks met plezier de telefoon, ben je actief op LinkedIn en ben je in beeld bij de klant. Je bent medeverantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van bestaande klanten én het genereren van nieuwe klanten.

Onze ideale sales is resultaatgericht en haalt voldoening uit het behalen en overtreffen van vele nieuwe gelukkige klanten en opdrachten. Natuurlijk kun je ook gemakkelijk werken met onze CRM-tool.

Wat zijn de functie-eisen?

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Commerciële ervaring met telefonische verkoop;
  • Accuraat, initiatiefrijk, gedreven, flexibel en standvastig;
  • MBO+ / HBO werk en denkniveau;
  • Ervaring of duidelijke affiniteit met ICT/software.

Wat heeft Axle-IT jou te bieden?

Axle-IT biedt goede arbeidsvoorwaarden zoals een brutosalaris tussen € 2.500 en € 3.000, laptop en telefoon, leaseauto is bespreekbaar, pensioenregeling én een bonusregeling bij het behalen van persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen. Axle-IT is een organisatie die de persoonlijke aanpak centraal stelt en op groei gericht is. Ambitie wordt op prijs gesteld.

Wat voor bedrijf is Axle-IT?

Axle-IT is de super-expert op het gebied van Unified IT-oplossingen. Wij onderscheiden ons onder meer met onze kennis, constante kwaliteit en oplossingsgerichtheid. Wij zijn klanten altijd van dienst vanuit een persoonlijke aanpak en op een no-nonsense manier. Ons team werkt in het gehele klantproces nauw met elkaar samen. Er heerst een warme bedrijfscultuur: bij Axle-IT wordt hard gewerkt, wat niet ten koste gaat van de fijne sfeer. Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën en je komt samen te werken met flexibele en open-minded collega’s.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer via onderstaande button.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.