Wie wij zijn

Wij zijn Axle-IT. Een team van gepassioneerde IT-experts. Met twintig jaar ervaring hebben wij alle kennis en kunde in huis om moeilijke IT-processen makkelijker en efficiënter te maken. Wij werken snel, to-the-point en gaan voor een persoonlijke benadering.

Onze missie

Als expert op het gebied van Unified IT verslaan wij de markt met onze kennis, onze constante kwaliteit en oplossingsgerichtheid.

Wij bedienen klanten altijd vanuit een persoonlijke aanpak op een zakelijke manier. En vanwege de waardering van onze goede service en hoge kwaliteit treden onze klanten graag op als referent naar hun collega’s of concullega’s.

Ons team werkt in het gehele klantproces nauw met elkaar samen.

Onze toegevoegde waarde

Door onze klanten in de Benelux worden wij geroemd om onze pragmatische, to-the-point aanpak. Wij hebben verstand van IT-zaken en passie voor ons vak. Zonder poespas leveren we wat wij beloven. Afgestemd op jouw organisatie en budget.

Met welke partners?

Sinds onze start hebben wij een netwerk opgebouwd van betrouwbare partners die onze visie delen. Samen met hen bieden wij passende softwareoplossingen voor Unified IT.
De partners waar wij mee samenwerken zijn:

Neem contact met ons op!