Visie

Axle-IT is dé specialist en onafhankelijke kennispartner op het gebied van digitaal werkplekbeheer en werkpleksecurity.

IT is in onze visie een middel, geen doel. Wij helpen onze klanten om dit middel zo effectief mogelijk in te zetten om de moderne eindgebruiker 24/7 te laten beschikken over een veilige, productieve, prettige digitale werkplek. De eindgebruiker bepaalt zelf hoe zijn/haar persoonlijke werkplek eruit ziet.
Dat kan een fysieke werkplek (laptop, desktop of een mobiel device) zijn maar ook een virtuele werkplek.

Natuurlijk verliezen we de beveiliging nooit niet uit het oog. Privacy en bescherming van data worden steeds belangrijker. Daarom is het noodzakelijk dat gebruik gemaakt wordt van een gelaagde, context-afhankelijke bescherming van de digitale identiteit en de werkplek van de eindgebruiker. Dat doen we zowel met preventieve scans als tools die snel kunnen reageren bij verdacht gedrag. Vanzelfsprekend gaat dit niet ten koste van de gebruikservaring.

Wij zijn nadrukkelijk een partner die gespecialiseerd is in de digitale werkplek. Onze deskundige medewerkers hebben  als geen ander passie voor die werkplek. Als ervaren partner met diepgaande en uitgebreide expertise en veel marktkennis kunnen wij de nieuwste features vertalen naar de functionele behoeftes van jouw organisatie. Met ons als partner ben je verzekerd van een objectief advies en levering van de beste moderne tools die het beheer aanzienlijk gemakkelijker maken zonder dat je gebonden bent aan een specifieke softwareleverancier. Axle-IT ontzorgt je zoveel mogelijk en kan de regie nemen in jouw digitale transformatie van werkplekken.

Missie

Onze missie in het kort: “De productiviteit en tevredenheid van medewerkers verbeteren door ze te voorzien van een optimaal presterende en beveiligde persoonlijke digitale werkplek waarmee plaats-onafhankelijk gewerkt kan worden.”

Ons diensten- en productenaanbod is erop gericht dat de eindgebruikers van onze klanten met behulp van onze oplossingen en kennis efficiënt en veilig werken op al hun IT werkplekken waarbij ze optimaal presteren. Veilig, altijd en overal.
Wij helpen bij het succesvol inzetten en optimaliseren van de beveiligde digitale werkplek in jouw organisatie. Dat kan gaan om 50 maar ook om 50.000 werkplekken. Elke klant is voor ons belangrijk en willen wij ondersteunen bij hun digitale transformatie van de werkplek.
Dit doen wij op een no-nonsense manier, denkend in mogelijkheden en met maximale transparantie. Wij zijn niet bang om ‘nee’ te zeggen, maar zullen daar altijd een ‘maar’ aan koppelen om gezamenlijk tot de best mogelijke oplossing voor jouw organisatie te komen. Samen zorgen we voor een optimale digitale werkplek met productieve, tevreden medewerkers die op hun beurt zorgen voor tevreden klanten.

Kernwaarden

Axle-IT onderscheidt zich als resultaatgerichte IT serviceverlener door de volgende kernwaarden:

  • Servicegericht – Onze manier van werken wordt gekenmerkt door een hoge mate van verantwoordelijkheid om onze klanten écht te helpen.
  • Betrokkenheid – Wij hebben een persoonlijke aanpak, luisteren goed naar de klant en denken proactief mee. Iedere klant is voor ons belangrijk.
  • No-nonsense – Verwacht van ons geen plan van honderden pagina’s of tientallen vergaderingen. We houden het graag zo beknopt en effectief mogelijk.
  • Betrouwbaar – Bij ons weet je wat je kunt verwachten. We communiceren duidelijk en veelvuldig, ook daardoor zijn er achteraf geen verrassingen.
  • Denkend in mogelijkheden – Al onze medewerkers zijn deskundig, hebben plezier in hun werk en willen zich continu verbeteren en hun kennis en kunde delen met klanten waardoor die ook steeds stappen vooruit maken.

Interne DNA

We werken dagelijks in een technische omgeving. Maar we beseffen dat we werken voor andere mensen: de klant, de eindgebruiker en uiteindelijk de klant van de klant. Onze intern DNA in het kort:

  • Menselijk – Vrijheid en openheid staan voorop. Bij ons doet iedereen er toe: we hebben allemaal inspraak, hebben een open communicatiestijl en ook naast het werk gaan we gezellig met elkaar om.
  • Effectief samenwerken – Bij ons is iedereen zelfstandig en zelfredzaam, zowel in de persoonlijke ontwikkeling als bij werkzaamheden voor de klant. We weten wanneer we een beroep op een collega moeten doen.
  • Klantgericht – Tevreden klanten hebben voor ons allen de hoogste prioriteit. Serviceverlening zit ons bloed: de klant gaat altijd voor.

Met welke partners?

Sinds onze start hebben wij een netwerk opgebouwd van betrouwbare partners die onze visie delen. Samen met hen bieden wij passende softwareoplossingen voor Unified IT.
De partners waar wij mee samenwerken zijn: