Met onze slimme softwareoplossingen en services bieden wij voor veel IT-uitdagingen een passende oplossing. Bekijk hier ons aanbod services:

Advies – Optimaliseren van IT-processen

Axle-IT neemt jouw IT onder de loep en geeft advies op maat

De wereld verandert. Zeker op het gebied van technologie. Het behalen van ondernemingsdoelstellingen is nauw verweven met de flexibiliteit en effectiviteit van de ondersteunende IT. Axle-IT zorgt ervoor dat de IT met jouw organisatie meebeweegt. Wij adviseren je graag over hoe je moeilijke IT-processen, makkelijker kunt maken of automatiseren.

Advies op maat van Axle-IT zorgt voor:

 • Kostenbesparing op het gebied van werkplekbeheer
 • Tijdbesparing
 • Hogere productiviteit
 • Tevreden eindgebruikers
 • Verminderen van beveiligingsrisico’s
 • Centraal beheer van de IT-middelen

Implementatie Services – Laat de techniek voor je werken

Axle-IT levert niet alleen passende softwareoplossingen, maar zorgt ook voor een succesvolle implementatie

Moeilijke IT-processen makkelijk maken en automatiseren. Daar zijn wij expert in. Wij hebben voor veel IT-problemen een passende softwareoplossing. Met onze Implementatie Services zorgen wij voor een succesvolle implementatie van de software in jouw organisatie én bij jouw eindgebruikers. Van een eenvoudige implementatie tot een omvangrijk, complex traject. Onze technische specialisten zorgen ervoor dat alles snel, soepel en succesvol verloopt.
Een greep uit onze implementatiewerkzaamheden:

 • Inrichten van de software en de omgeving
 • Testen
 • Zo nodig ontwikkelen van maatwerk
 • Migraties en conversies
 • Begeleiden van IT-medewerkers via trainingen, documentatie en support
 • Begeleiden van de opstartfase
 • Goede overdracht aan de beheerorganisatie
 • Nazorg

Managed Services – Proactief beheer van jouw complexe IT-taken

Axle-IT beheert proactief jouw complexe IT-taken

Heb je geen IT-expert in huis? Of heeft jouw IT-afdeling ondersteuning nodig? Axle-IT staat voor je klaar. Bepaal zelf welke complexe IT-taken je aan ons wilt uitbesteden. Door ons proactieve beheer wordt de continuïteit van jouw IT-processen altijd gewaarborgd. Onze Managed Services worden helemaal afgestemd op jouw organisatie en budget.

Out-Tasking Services – Zonder zorgen blijven werken

Axle-IT neemt je alle IT-zorgen uit handen, zodat jij kunt blijven doen waar jij goed in bent

Wil jij het beheer van de door ons geleverde software uitbesteden? Bij Axle-IT hebben wij alle expertise in huis om je dagelijks vanaf de zijlijn bij te staan. Wij zorgen ervoor dat alle applicaties en processen optimaal (blijven) werken en up-to-date zijn. Elke dag opnieuw. Onze Out-Tasking Services worden helemaal afgestemd op jouw organisatie en budget.

Digital Security Services – Expert op het gebied van Cybersecurity

Axle-IT beschermt jouw organisatie tegen cyberaanvallen

Ransomware, DDoS attacks, Botnets, Malware, Spam, Phishing, Social Engineering, Malvertising, Drive-By-Downloads, Remote Administration Tools, Exploit Kits en natuurlijk ook de virussen. Dit zijn allerlei actuele vormen van cybercrime die schade aan jouw organisatie kunnen toebrengen. Axle-IT is expert op het gebied van van Cybersecurity. Met onze speciale Digital Security Services (DSS) voorkomen, detecteren en reageren wij op cyberaanvallen zodat jouw organisatie beschermt blijft. Altijd en overal.

Skilled Servicedesk – Wij zitten altijd voor je klaar

De IT-specialisten van Axle-IT zijn er voor je om technische vragen en problemen snel en doelgericht op te lossen

Wij begrijpen hoe belangrijk IT voor jouw organisatie is. Wanneer er een technisch probleem is, liggen IT-processen stil. Wij zitten klaar om acute problemen snel en doelgericht op te lossen. Heb je een Axle-IT Software Support Contract afgesloten? Dan kan je onbeperkt gebruik maken van onze Skilled Servicedesk. Je wordt persoonlijk geholpen door een technisch specialist met kennis van jouw omgeving.

Vulnerability Quickscan

Ivanti biedt met haar Patch Managementoplossing, die zowel Microsoft- als 3rd party patches ondersteunt, één van de toonaangevende en meest doeltreffende oplossingen die er in de markt verkrijgbaar is. Ivanti Patch zorgt ervoor dat patch definities centraal gedownload worden en deze vervolgens geautomatiseerd worden gedistribueerd en geactiveerd.

Security Health Check

Ook benieuwd wat de status van de security is binnen je omgeving? Zijn de devices up-to-date, wat is de status van lokale security componenten, welke informatie is over je useraccounts te vinden op het dark web en hoe veilig is mijn toegang vanaf internet?
Hoe is je (Azure) AD ingericht t.o.v. best-practices? Heb je het gebruik van Teams, OneDrive en/of Microsoft 365 overzichtelijk in kaart?
Slechts enkele van de punten die wij kunnen meenemen in een scan van je omgeving. Het verbeterplan kan je zelf oppakken of uiteraard in samenwerking met ons uitvoeren. Bovendien ontvang je als bonus een volledig rapport van je Azure, M365 en/of on-premise AD.
Benieuwd? Neem contact met ons op voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden!