Ivanti Endpoint Manager Update Service

 

 

De Axle-IT Endpoint Manager update service zorgt er voor dat de belangrijkste componenten in je Endpoint Manager omgeving de zorg krijgen die nodig is. Zo zorg je ervoor dat je altijd de optimale ondersteuning hebt voor de nieuwste OS releases, dat bugfixes snel worden toegepast en dat je toegang hebt tot de nieuwste features die Ivanti te bieden heeft.

 

Deze service biedt het volgende:

  • 1 major release upgrade per jaar en alle (minimaal 2) minor release upgrades per jaar voor Endpoint Manager.
    Indien gewenst kan tegen een vaste meerprijs een side-by-side migratie worden uitgevoerd.

Daarnaast optioneel:

  • Cloud Services Appliance: 4 keer per jaar een upgrade van de CSA, 1 keer per jaar major upgrade indien beschikbaar.
  • Xtraction: 2 major releases per jaar.

 

Hoe gaan wij te werk?
Zodra een nieuwe release van 1 van de producten beschikbaar is, gaan wij deze intern voor een periode van 2 weken testen en monitoren het Ivanti forum op known issues en andere ervaringen.

Zodra deze periode voorbij is nemen wij contact op met de aangewezen contact persoon en bespreken de impact, verwachte downtime en beschikbare nieuwe features.

Op basis hiervan plannen wij de upgrade in. Een major release kan in overleg remote of on-site, minor releases gebeuren altijd remote.

Voor de upgrade zullen wij altijd eerst een basic healthcheck uitvoeren van de omgeving en eventueel tegengekomen fouten herstellen (een uitgebreide jaarlijkse healthcheck zit in ons uitgebreide support service). Wij kennen eventuele uitzonderingen binnen je omgeving. Hierna voeren wij de upgrade uit en controleren deze. Daarna voeren we een aantal tests uit met de upgraded agent voor de functionaliteit die je gebruikt. Hier wordt een verslag van gemaakt. Zodra deze testen succesvol zijn afgerond, zullen wij in overleg de agent upgrade klaarzetten en een eerste uitrol monitoren.

Uiteraard bieden wij volledige nazorg op deze migratie!

Tenslotte praten we je bij over eventuele nieuwe features.

Een gegarandeerd zorgeloze, succesvolle en snelle methode om je omgeving up-to-date te houden!