Ivanti is in januari 2017 gevormd uit een fusie tussen LANDesk en HEAT software. Beide partijen hadden de jaren daarvoor al toonaangevende overnames gedaan, zoals Shavlik, Appsense, Frontrange en Lumension. Door het samengaan ontstond een portfolio aan producten waarmee Ivanti de toonaangevende leverancier van Unified  IT is. Door de overname van RES Software in 2018 is Ivanti ook een ‘household name’ in de Nederlandse IT wereld geworden.

De Unified IT boodschap wordt door Ivanti uitgedragen door een verregaande integratie van Endpoint Management, Operational Security (waarvan Patch Management een belangrijk onderdeel is) en Enterprise Service Management. Door de integratie met een krachtig automation platform hoeft de IT van een bedrijf niet meer in de traditionele silo’s te werken, maar werkt men samen om de organisatie en eindgebruiker beter te bedienen.

Met de lancering van Ivanti Cloud in 2018 wordt deze integratie verder versterkt en bovendien uitgebreid met IoT/Edge technologieën.

De software van Ivanti wordt gebruikt door 78 van de Fortune 100 bedrijven.

Ivanti’s missie is duidelijk: met Unified IT bouwen we mee aan het succes van onze klanten.

Axle-IT en Ivanti

Meer dan 20 jaar zijn wij al dé Ivanti specialist op de Benelux markt. In 2001 gestart als  Nederlandse LANDesk specialist heeft Axle-IT zich samen met LANDesk en Ivanti doorontwikkeld tot specialist voor je Unified IT vraagstukken. Axle-IT is de enige gecertificeerde Ivanti Gold Partner in de Benelux en heeft daarnaast 1 van de weinige (wereldwijd slechts 16) Ivanti community MVP’s in dienst. Met de uitgebreide ervaring en (gecertificeerde) kennis van de overige consultants en sales zijn wij daarmee Ivanti’s kennis-specialist.
Wij kunnen antwoorden geven en oplossingen bieden voor uiteenlopende (complexe) vraagstukken op het gebied van het optimaliseren van IT-processen, werkplek- en netwerkbeheer.