Jouw privacy is belangrijk voor ons. Wij gaan daarom zorgvuldig met jouw gegevens om en behandelen deze conform de AVG.

Onze contactgegevens:

Axle-IT BV
Lange Dreef 10
4131 NH  Vianen
Tel.:  0347 799 801

www.axle-it.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Axle-IT BV verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons hebt verstrekt.

Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Naam;
– Bedrijfsnaam
– Adresgegevens;
– Telefoonnummer;
– E-mailadres;
– Informatie over de rechtspersoon, als het gaat om een rechtspersoon;

Wij verwerken geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.

Waarvoor gebruiken wij jouw gegevens

Wij gebruiken jouw gegevens om:
– jou een product of dienst aan te bieden;
– een overeenkomst met jou aan te gaan of af te sluiten;
– jou te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
– jou te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
– om goederen en diensten bij jou af te leveren.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij verkopen jouw gegevens niet aan derden en verstrekken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Hoe zorgen wij dat jouw gegevens veilig zijn bij ons?

Onze website en IT-systemen zijn goed beveiligd. En wij nemen steeds maatregelen om misbruik van jouw gegevens te voorkomen. Ook onze medewerkers hebben duidelijke instructies gekregen hoe zij om moeten gaan met jouw gegevens.

Cookies, of vergelijkbare technieken

Bij het bezoeken van onze website, kunnen we cookies gebruiken om anonieme informatie te verzamelen.
Deze cookies bevatten nooit persoonlijke informatie, zoals jouw naam of e-mailadres.

We willen jouw privacy waarborgen en tegelijkertijd de gebruiksvriendelijkheid van onze website verbeteren. Hier lees je meer over ons cookie-beleid.

Jouw rechten

Jouw rechten zijn ook in de wet geregeld. Je mag:

  • jouw gegevens bij ons opvragen.
  • jouw gegevens laten veranderen als die niet kloppen.
  • jouw gegevens laten verwijderen.
    Het komt vaak voor dat wij jouw gegevens niet kunnen verwijderen. Bijvoorbeeld omdat wij jouw gegevens nog nodig hebben. Of om ons aan een wet te houden.
  • bezwaar maken tegen bepaald gebruik van jouw gegevens.
    Als je bijvoorbeeld geen e-mails met aanbiedingen meer van ons wilt ontvangen. In onze e-mails staat een link waarmee je zich kunt afmelden. Je mag ook bellen. In andere gevallen geef je duidelijk aan waarom je bezwaar maakt zodat wij dit kunnen beoordelen.
  • jouw toestemming stoppen.
    Gaf je ons toestemming om jouw gegevens te gebruiken? Dan mag je jouw toestemming later weer stoppen. Wij gebruiken jouw gegevens vanaf dat moment niet meer.
  • jouw gegevens overdragen.
    Bijvoorbeeld wanneer je gegevens aan ons hebt gegeven met jouw toestemming of op basis van onze overeenkomst. Overdragen kan aan een andere partij of aan jouzelf.
  • het gebruik van jouw gegevens tijdelijk beperken.
    Bijvoorbeeld als je bezwaar hebt gemaakt tegen gebruik van jouw gegevens.

Laat ons weten als je gebruik wilt maken van jouw rechten

Stuur een e-mail aan privacy@axle-it.nl. En stuur een kopie van jouw paspoort of ID-kaart mee.
Wil je jouw Burgerservicenummer (BSN) en pasfoto alsjeblieft onleesbaar maken?

Wij reageren binnen een maand na ontvangst van jouw e-mail. Je kunt ook een brief sturen naar:

Axle-IT BV
T.a.v. de Directie
Lange Dreef 10
4131 NH Vianen

Komen wij er samen niet uit? Leg jouw klacht dan voor aan de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wij kunnen dit privacy statement veranderen

Dat mag bijvoorbeeld als er iets verandert in de wetten of regels. Op onze website vindt je altijd de laatste versie. Deze laatste versie is van 20 mei 2018.