Munit.io is een pionier op het gebied van darkweb-onderzoekstechnologieën en het eerste Europese bedrijf dat een darkweb-oplossing voor de vrije markt introduceerde. In 2016 werd Munit.io opgericht als een succesvolle spin-out van MarketScape A/S. Tegenwoordig is Munit.io een particulier bedrijf met hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken, met teams die vanuit verschillende locaties over de hele wereld werken. Het management en de belangrijkste medewerkers in Munit.io zijn gecertificeerd volgens de hoogste NAVO-beveiligingsclassificatie (CTS / Cosmic Top Secret).

Deze teams van ingenieurs, programmeurs en analisten zijn experts in het gebruik van Open Source Intelligence (OSINT) voor cybersecurity onderzoeken. Met behulp van ons kernproduct SAGA krijgen organisaties inzicht in gegevens die over hen te vinden zijn op het Dark-en Deep web en hun externe attack surface en kunnen ze hun cybersecurity beheer  hier voortdurend op aanpassen. Dit stelt hen in staat om digitale bedreigingen overal ter wereld te slim af te zijn.

Axle-IT en Munit.io

Sinds februari 2022 heeft Axle-IT een partnership met Munit.io. Met de SAGA oplossing van Munit.io kunnen wij onze klanten proactief adviseren over eventuele schadelijke informatie die over hen op het dark- & deepweb zijn verspreid. Via diverse rapportages laten wij je zien welke informatie er beschikbaar is op het dark- & deepweb en welke eventuele noodzakelijke acties je hiertegen kan of zelfs moet nemen.