SentinelOne is een bedrijf dat zich richt op cybersecurity. Ze bieden software voor Endpoint Security aan die is ontworpen om cyberbedreigingen op verschillende apparaten te detecteren en erop te reageren. Dit omvat desktops, laptops, servers en mobiele apparaten. De software maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals machine learning en artificial intelligence om analyseren en beschermen tegen malware, ransomware en andere vormen van cyberaanvallen mogelijk te maken. SentinelOne biedt een unieke benadering van endpoint security die gebaseerd is op gedragsanalyse en automatisering, in plaats van alleen op signature-based detectie.

Daarnaast bieden ze ook functies voor incident response, threat hunting en patch managenment. Het bedrijf is opgericht in 2013 en heeft haar hoofdkantoor in Mountain View, Californië, Verenigde Staten. SentinelOne is een Leader in het Gartner Magic Quadrant voor Endpoint Security.

Axle-IT en SentinelOne

Voor ons security portfolio werken we sinds enkele jaren samen met SentinelOne. Met het SentinelOne platform kunnen we onze klanten een cybersecurity oplossing aanbieden waarmee je optimaal bent beveiligd.