Product Updates – Augustus 2020

 

 

Ivanti Endpoint Manager

Voor Ivanti EPM is Service Update 1 voor versie 2020.1 uitgebracht. Naast een aantal bugfixes zijn er ook een aantal mooie nieuwe features in deze versie:

  • Een grote Linux update! De linux agent is nu ook voorzien van Agent Settings voor Inventory en Distribution and Patch, waardoor het schedulen en uitrollen nog flexibeler wordt
  • Flink wat verbeteringen aan de UI voor Modern Device Management. Beter overzicht over de gebruikte settings en certificates en een nieuwe enroller app voor IOS
  • Windows 10 notification service integratie in de Reboot Settings
  • Full screen UI voor Remote Control WS en ALT-TAB ondersteuning
  • Patch Automation. Een volledig nieuw ontwikkelde automation tool voor werkstation patch management.

Voor later dit jaar staan nog veel meer mooie features op de roadmap. Meer weten over SU1 of de komende features? Neem contact op met je accountmanager voor een roadmap update!

 

Ivanti Xtraction

Voor Ivanti Xtraction is versie 2020.2 uitgebracht. Deze versie bevat een flink aantal bug- en UI fixes en verbeteringen voor de HTML5 interface.

Zo kan je nu zelf bepalen hoeveel records je op een pagina wil zien, en kunnen de dashboards makkelijker via een URL optie een auto-refresh ingesteld krijgen.

WIST JE DAT Xtraction een fantastische manier is om je Patch Management processen en status inzichtelijk te maken via mooie dashboarden en rapporten? In 1 oogopslag de algemene patch status en de compliancy voor bijvoorbeeld de BlueKeep vulnerability tool in beeld.

GRATIS licentie, dus je betaalt alleen de implementatie!

 

PRTG

De nieuwste releases PRTG focussen met name op IoT Edge monitoring. Nieuwe features op dit gebied en verbeterde out-of-the-box sensoren! Maar ook de traditionele componenten worden hierin niet vergeten met meer standaard content en verbeteringen in performance.