Onze partners:

Door het succes van ons event afgelopen september organiseren we het Axle-IT event 2nd chance. Uiteraard is ook tijdens dit event het centrale thema “Optimaliseer en beveilig de digitale user experience”.

Vanwege diverse omstandigheden waren er helaas een aantal mensen niet in de gelegenheid om ons eerdere event in september te bezoeken.
Dit 2nd chance event zal plaatsvinden op vrijdag 18 november van 10:15 t/m 16:00 wederom op de KNVB campus in Zeist.
Tijdens dit event zullen wij je via diverse sessies gaan voorzien van het laatste nieuws op het gebied van security en workspace management.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

– Work from every where

– Digital User Experience Monitoring

– Security Awareness

– Phishing

– Dark & Deep web scanning

– Windows Defender & Sentinel management

– Data loss protection

– 3rd party Patch Management

– Roadmap updates

– Performance monitoring

Programma:

10:00 – 10:30 Ontvangst met koffie

10:30 – 11:00 Opening

11:00 – 11:30 Sessie 1 – PRTG deepdive

11:30 – 12:10 Sessie 2 – Security: Wees voorbereid op bekende en onbekende cyber-bedreigingen (SAGA en Guardian360)

12:10 – 13:00 Networking Lunch

13:00 – 14:00 Sessie 3 – Security: Bescherm tegen ransomware en phishing

14:00 – 14:20 Koffie break

14:20 – 15:10 Sessie 4 – Workspace: Optimale Digitale User Experience en Management tooling

15:10 – 15:15 Samenvatting + winactie

15:15 – 16:00 Borrel

Sessies:

Het grootste deel van datalekken en cybersecurity aanvallen loopt tegenwoordig via de user. Deze wordt op allerlei manieren verleidt om een actie te ondernemen die de hackers toegang geeft. De tijd van overduidelijke fouten in phishing emails is voorbij. En email is ook niet meer het enige phishing medium. In deze sessie gaan we in op de verschillende phishing technieken en de mogelijkheden je eindgebruiker hiertegen te beschermen.

Elke 11 seconden vindt er een ransomware aanval plaats. Het is een werkelijkheid waar we mee moeten leven en ons tegen moeten wapenen. Tijdens deze sessie praten we je bij over de verschillende technieken achter de ransomware, de methodes die gebruikt worden om het te verspreiden en hoe hackers te werk gaan als ze eenmaal binnen zijn.

Hoe snel wist jij op welke systemen de Log4J vulnerability van toepassing was? En dan is Log4j nog maar 1 van de vele voorbeelden van vulnerabilities waar we tegenwoordig dagelijks mee te maken hebben. In deze sessie gaan we dieper in op het ontdekken van deze vulnerabilities binnen je netwerk, op je netwerkcomponenten die via internet zichtbaar zijn en op de componenten die op internet leven, zoals je website of SaaS applicaties.

Het dark web… Een deel van het internet waar de meesten van ons zich niet snel zullen begeven. Vanuit een security oogpunt is dit deel juist echter enorm interessant. Gelekte username/password combinaties, gestolen informatie, bedrijfstemplates of zelfs hele gekopieerde bedrijfswebsites, een kleine greep op wat we met onze SAGA searchengine op het dark web tegenkomen. Of wordt er over je organisatie gepraat op dark web fora? Met deze kennis kunnen snel maatregelen getroffen worden om security gaten te dichten, mensen te informeren en voorzorgsmaatregelen te treffen. Nu actueler dan ooit!

In 2026 zullen minstens 60% van IT leiders “Digital Experience Monitoring” inzetten om de tevredenheid van de eindgebruiker over zijn werkplek, applicaties en diensten te meten vanuit het oogpunt van die eindgebruiker. In 2021 was dit minder dan 20%! We laten je zien hoe deze transformatie verloopt, wat nu al mogelijk is en hoe je self-healing en self-secure kan gebruiken om deze experience te verbeteren!

Zoals elk jaar gebeurd er weer genoeg binnen Ivanti Endpoint en Patch Management, zowel on-premise als binnen het Neurons SaaS platform.
Is Workspace management nog steeds relevant in de tijden van modern management en Windows 11? Wat is de toekomst van het meest gebruikte Ivanti product in de Benelux. Ivanti Workspace Control? We praten je in deze interactieve sessie bij over recente en toekomstige ontwikkelingen en gaan graag in op vragen en opmerkingen!

Meten is weten. Deze aloude wijsheid geldt nog steeds, zeker in het IT tijdperk waarin we ons nu bevinden. Onder andere de opkomst van SaaS en IOT en de afhankelijkheid hiervan op de productiviteit van je organisatie maakt het steeds belangrijker om de stabiliteit en performance van alle componenten binnen je netwerk te meten en op tijd waarschuwingen te krijgen zodat je op tijd in kan grijpen als er iets mis dreigt te gaan.

Route:

De KNVB Campus ligt centraal in het land, tussen snelwegen A28 en A12, in de bossen bij Zeist. Met de auto eenvoudig te bereiken en voorzien van voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vanaf de A12

+ Afrit 20 Zeist / Driebergen, afslaan naar Zeist.

+ Volg in Zeist de borden KNVB Campus (richting Woudenberg).

+ De hoofdingang van de KNVB Campus is aan de rechterhand.

Vanaf de A28

+ Afrit 3 Zeist-Oost / Den Dolder.

+ Volg de borden Zeist-Kerkenbosch.

+ De hoofdingang van de KNVB Campus is aan de rechterhand.

Parkeren

+ Op het terrein is de ingang naar P1 direct na de entree rechts naar beneden.

+ Wanneer P1 vol is, kan er aan de overkant van de provinciale weg worden geparkeerd, bij de sportvelden, op P3.

+ Volg de KNVB bordjes “Trainingscentrum” en je wandelt zo het gebouw binnen.

Openbaar Vervoer

+ Vanaf station Driebergen/Zeist gaat buslijn 381 op doordeweeksen dagen naar de KNVB Campus.

+ Let op: 9292 adviseert soms ook buslijn 43. Dit is echter nog 20 minuten lopen.

+ Met OV-fiets is het ongeveer 15 minuten fietsen vanaf het station naar de KNVB Campus.