Liquidware is een softwarebedrijf dat zich richt op desktopvirtualisatie, gebruikersomgevingbeheer en applicatie laag beheer. Het biedt oplossingen die organisaties helpen bij het vereenvoudigen, beheren en optimaliseren van hun virtuele desktopinfrastructuren (VDI).
De oplossingen van Liquidware zijn compatibel met verschillende virtualisatieplatforms zoals VMware Horizon, Citrix Virtual Apps en Desktops en Amazon WorkSpaces.

Liquidware FlexApp maakt gebruik van layering-technologie om applicaties te virtualiseren en afzonderlijk van het besturingssysteem te beheren. Hierdoor kunnen applicaties snel en efficiënt worden geïmplementeerd, bijgewerkt en verwijderd, zonder dat ze traditioneel op elke individuele desktop of server geïnstalleerd hoeven te worden.
Op deze manier kunnen organisaties profiteren van flexibiliteit, centralisatie en efficiëntie bij het beheer van applicaties in hun virtuele infrastructuur. Het stelt IT-teams in staat om applicaties sneller te implementeren, vereenvoudigt het beheer van applicatie-updates en vermindert de opslagvereisten voor applicaties.

Axle-IT en Liquidware

Vanuit de missie van Axle-IT willen wij met onze klanten zorgen voor de optimaal presterende en beveiligde persoonlijke digitale werkplek voor iedere gebruiker.

Met de toevoeging van Liquidware Flexapp aan het portfolio van Axle-IT is het beheer van applicaties in een virtuele infrastructuur nog eenvoudiger geworden.