Axle-IT, al 21 jaar de expert bij uitstek op het gebied van Unified IT-oplossingen, maakt een gezonde groei door. Wij werken in opdracht van uiteenlopende IT-afdelingen in de Benelux. Als geen ander zijn we doel- en resultaatgericht. Vuistdikke adviesrapporten? Daar houden wij als no-nonsense IT-bedrijf niet van en onze klanten ook niet. Wel van praktische adviezen en aantoonbare verbeteringen. Ter uitbreiding van ons 15 man en vrouw sterke team zoeken wij een:

‘Gedreven’ Accountmanager

(minimaal 32 uur per week)

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste buitendienst sales collega. Het gaat om een zeer dynamische rol waarbij je je speciaal zal richten op het positioneren en verkopen van de IT oplossingen en services van Axle-IT. In deze functie ga je samen met jouw collega’s aan de slag om langdurige relaties tot stand te brengen, te bewaken en de business uit te breiden.

De volgende onderdelen zijn in deze functie zeer belangrijk:

  • Het opbouwen van het klantenbestand middels het aangaan van nieuwe relaties;
  • Het onderhouden van bestaande relaties om langdurige relaties tot stand te brengen, bewaken en uit te breiden;
  • Het bezoeken van klanten waarbij je zorg draagt voor een efficiënte agenda;
  • De begeleiding van projecten van A tot Z. Je schakelt hierbij met alle betrokken partijen bij het project;
  • Fungeren als gezicht en aanspreekpunt, zowel voor de sales collega’s van onze leveranciers als onze externe relaties;

Functie-eisen

Nieuwsgierig, flexibel, resultaat gedreven, een doorzetter en energievol! Als accountmanager ben je dit allemaal. Je beschikt over een winnaarsmentaliteit en bent een gesprekspartner op alle niveaus. Daarnaast heb je:

  • MBO+ / HBO werk en denkniveau;
  • Je beschikt over 2-5 jaar werkervaring;
  • Je hebt interesse in commerciële en IT sector;
  • Je bent proactief, zelf startend en initiatiefrijk;
  • Je bent vloeiend in de Nederlandse taal en spreekt ook een woordje Engels;

Groei mee met Axle-IT!

Axle-IT is een organisatie die sterk gelooft in groei en biedt haar medewerkers ruimte voor ontwikkeling. Om jou optimaal te laten functioneren voorzien we in alles wat nodig is binnen deze commerciële rol: een marktconform salaris, een telefoon, laptop en leaseauto en bij goed functioneren kun je een bonus verdienen. Je hebt de mogelijkheid te werken vanuit ons kantoor in Vianen. Daarnaast krijg je een goede pensioenregeling, de mogelijkheid om hybride te werken, vrijdagmiddagborrels en regelmatig leuke bedrijfsuitjes.

Axle-IT: warme bedrijfscultuur

Bij binnenkomst zal het je direct opvallen: Axle-IT heeft een warme bedrijfscultuur. Resultaatgericht als we allen zijn werken we hard, zonder dat dat ten koste gaat van de fijne collegiale sfeer. Ons geheim? Een team van flexibele en open-minded collega’s die altijd oplossingsgericht denken en voor je klaar staan. Wij vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. Binnen Axle-IT is er bovendien altijd volop ruimte voor nieuwe ideeën.

Interesse?

Heb je de juiste kwalificaties en ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Stuur dan een mail met je CV en een korte motivatie naar vacatures@axle-it.nl of solliciteer via onderstaande button.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.