Axle IT, al 20 jaar de expert bij uitstek op het gebied van Unified IT-oplossingen, maakt een gezonde groei door. Wij werken in opdracht van uiteenlopende IT-afdelingen in de Benelux. Als geen ander zijn we doel- en resultaatgericht. Vuistdikke adviesrapporten? Daar houden wij als no-nonsense IT-bedrijf niet van en onze klanten ook niet. Wel van praktische adviezen en aantoonbare verbeteringen. Ter uitbreiding van ons 10 man en vrouw sterke team zoeken wij een:

‘Ambitieuze’ Sales Binnendienst

(minimaal 24 uur per week)

Weet je telefonisch goed contact te leggen? Is verkopen voor je een sport? Dan ben jij de Sales Binnendienst die wij zoeken. Je kunt wat ons betreft morgen beginnen.

Afwisselend werk als Sales Binnendienst

Als sales binnendienst bij Axle-IT pak je de telefoon – telefoneren met (potentiële nieuwe) klanten vind je leuk en je wordt hier blij van. Je werkt mee aan de groei van ons klantenbestand. Via onze (online) marketing activiteiten genereren wij (warme) leads die moeten worden opgevolgd. Via onze partners krijgen wij ook (koudere) leads die gebeld moeten worden. En uiteraard bouw je zelf een netwerk op via kanalen zoals LinkedIn. Je vindt het leuk om dit soort gesprekken te voeren en een vervolgafspraak te maken via teams.

Onze ideale sales binnendienst is resultaatgericht en haalt voldoening uit het contact hebben met klanten. Natuurlijk kun je gemakkelijk werken met onze CRM-tool. Een hybride werkplek op kantoor en thuis is vanzelfsprekend.

Dit breng jij mee

  • MBO+ / HBO werk en denkniveau;
  • Accuraat, initiatiefrijk, gedreven, flexibel en standvastig;
  • B2B commerciële ervaring met telefonische verkoop;
  • Ervaring of duidelijke affiniteit met ICT/software is een pré;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal;

Groei (snel) mee met Axle-IT!

Axle-IT onderscheidt zich door een compleet pakket van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt een prima salaris, hebt recht op onze pensioenregeling, volgt regelmatig opleidingen om je expertise te actualiseren en uit te breiden én je profiteert van een bonusregeling bij het behalen van persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen. Wil je snel groeien? Wij bieden je alle mogelijkheden en kansen!

Axle-IT: warme bedrijfscultuur

Bij binnenkomst zal het je direct opvallen: Axle-IT heeft een warme bedrijfscultuur. Resultaatgericht als we allen zijn werken we hard, zonder dat dat ten koste gaat van de fijne collegiale sfeer. Ons geheim? Een team van flexibele en open-minded collega’s die altijd oplossingsgericht denken en voor je klaar staan. Binnen Axle-IT is er bovendien altijd volop ruimte voor nieuwe ideeën.

Interesse?

Heb je de juiste kwalificaties en ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Stuur dan een mail met je CV en een korte motivatie naar vacatures@axle-it.nl of solliciteer via onderstaande button.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.